Care miere de manuka este mai bună
O imunitate de fier este țelul spre care, probabil, tindem cu toții. Mulți dintre noi se lasă cuprinși de mirajul cutiilor colorate de pe rafturile magazinelor și farmaciilor, cumpărând nenumărate pastile care promit fortificarea sistemului imunitar și asigurarea necesarului de vitamine și minerale atât de importante pentru corpul nostru.
Dar cum ar fi să ai mereu la dispoziție o sursă 100% naturală de ”sănătate”? Mierea de Manuka, supranumită și ”mierea minune”, este singura miere medicinală din lume, recunoscută pentru proprietățile sale nutritive, antibacteriene, antifungice și, cel mai important, pentru contribuția sa semnificativă în susținerea sistemului imunitar.
La o simplă căutare pe Google, vei găsi o mulțime de tipuri de miere de Manuka și probabil îți va fi greu să alegi rapid varianta cea mai potrivită pentru tine. De aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm un top 3 al celor mai bune și cumpărate tipuri de miere de Manuka, cu speranța că îți vor ușura procesul decizional:
Top 3 cea mai bună miere de manuka
Mierea Manuka Health MGO 850+
MGO 850+ (250g) | Manuka Health
MGO™ este marcă înregistrată Manuka Health New Zeeland Ltd. şi totodată sistemul care indică activitatea antibacteriană prin măsurarea nivelului de metilglioxal (prescurtat MGO) din miere. Doar mierea testată de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă pot purta această etichetă. Nivelurile de MGO ale mierii Manuka Health sunt: MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ şi MGO 550+.
Mierea Manuka Health MGO 850+ are, deci, cel mai mare nivel de putere antibacteriană existent pe piață, contribuind la întărirea sistemului imunitar și la prevenția unei game largi de afecțiuni cauzate de bacterii. În plus, mulțumită consistenței sale speciale și a proprietăților hidratante, aceasta poate fi folosită și ca mască de față, ameliorând iritațiile sau roșeața pielii, lăsând-o astfel catifelată și hidratată.
De ce ?
- Conține cel mai mare grad de putere antibacteriană (MGO 850+)
- Textură granuloasă și mai groasă decât mierea obișnuită
- Originală 100%: produsă în Noua Zeelandă (cod QR pentru verificarea autenticității)
- Hidratează pielea, ajută la vindecarea rănilor și poate fi folosită ca mască de față sau demachiant
Informații și contraindicații manuka:
- Este disponibilă doar în varianta de 250g.
- Folosirea unui nivel de activitate prea puternic (MGO) poate duce la reacții adverse în anumite cazuri
- Nu poate fi administrată copiilor sub 12 luni
- Dacă aveți diabet, consultați medicul înainte de administrarea oricărui tip de miere, inclusiv a celei de Manuka
- Nu folosiți niciun tip de miere dacă aveți alergie la albine
Miere Manuka Health MGO 550+
MGO 550+ (250g) | Manuka Health
O miere des folosită în tratarea afecțiunilor cauzate de bacterii care au dezvoltat rezistență la antibioticele convenționale. Datorită concentrației mari de MGO (550+) aceasta luptă împotriva infecțiilor bacteriene, fiind totodată și un remediu eficient în tratarea problemelor gastrice și intestinale, sporind imunitatea, tratând sau prevenind diverse afecțiuni ale aparatului respirator sau chiar îmbunătățind sănătatea orală. Doza recomandată este de 2-3 lingurițe pe zi (înainte de masă).
De ce?
- Tratamentul bolilor gastrice și intestinale
- Infecții cronice
- Răceală, gripă, boli sezoniere
- Eficientă în tratarea afecțiunilor cauzate de Stafilococ, Helicobacter pylori, streptococ, E coli
- Probleme ale pielii, Zoster, Eczemă, acnee, coșuri
- Sinuzită bacteriană
- Îmbunătățirea sănătății orale (gingii)
- Probleme cauzate de fungi
Informații și contraindicații:
- Folosirea unui nivel de activitate prea puternic (MGO) poate duce la reacții adverse în anumite cazuri
- Nu poate fi administrată copiilor sub 12 luni
- Dacă aveți diabet, consultați medicul înainte de administrarea oricărui tip de miere, inclusiv a celei de Manuka
- Nu folosiți niciun tip de miere dacă aveți alergie la albine
Miere Manuka Wedderspoon KFactor 16 RAW
KFactor 16 (250g) | Wedderspoon
Mierea de Manuka Wedderspoon este un produs RAW – o miere crudă obținută printr-un proces strict, cu scopul de a păstra toate proprietățile nutritive benefice și naturale ale acestei mieri deosebite. Wedderspoon este primul producător de miere de Manuka care a primit certificarea Safe Quality Food (SQF) și este încă singurul producător care îndeplinește cerințele de certificare SQF atât pentru siguranța alimentelor, cât și pentru calitate.
Mierea Manuka Wedderspoon KFactor 16 RAW este cel mai adesea folosită în tratarea răcelilor sau gripelor sezoniere, contribuind activ la întărirea sistemului imunitar.
De ce?
- Eficientă în tratarea răcelii sau gripei
- 100% RAW – neprocesată și nealterată
- Efecte benefice rapide
- Îmbunătățirea sănătății orale (gingii)
- Eficientă în tratarea afecțiunilor cauzate de Stafilococ, Helicobacter pylori, streptococ, E coli
Informații și contraindicații:
- Fiind neprocesată, are o aromă persistentă care poate nu este apreciată de toți consumatorii
- Nu poate fi administrată copiilor sub 12 luni
- Dacă aveți diabet, consultați medicul înainte de administrarea oricărui tip de miere, inclusiv a celei de Manuka
- Nu folosiți niciun tip de miere dacă aveți alergie la albine sau produse apicole