Wedderspoon

Pasiunea Wedderspoon pentru sănătatea holistică își are rădăcinile în dealul ondulat din Noua Zeelandă, unde se naște fiecare picătură aromată de miere de Manuka Wedderspoon. Amplasate pe fundalul lanțurilor muntoase uimitoare și al apelor cristaline ale lacului Wakatipu, stive vesele de stupi în nuanțe de curcubeu găzduiesc o moștenire vie de albine strălucitoare.

Administratori mândri ai tradiției stupine de 150 de ani din Noua Zeelandă, maeștrii apicultori ai Wedderspoon susțin o ecologie durabilă, în care albinele sunt puse pe primul loc, permițându-le prețioșilor polenizatori să funcționeze așa cum a intenționat Mama Natură.

Moștenirea misiunii Wedderspoon trăiește și astăzi în produsele care celebrează mierea de Manuka în starea sa cea mai perfectă și cel mai puțin procesată.

Miere crudă, nepasteurizată

Fără antibiotice, glifosat sau pesticide

Produsă și ambalată în noua Zeelandă

Certificată Non-GMO (fara organisme modificate generic)

WEDDERSPOON

Fără conservanți, ingrediente artificiale sau zaharuri adăugate

Toată mierea de Manuka monoflorală și multiflorală Wedderspoon Raw este garantat autentică, crudă, nepasteurizată și naturală fără gluten. Recoltată și ambalată cu mândrie în Noua Zeelandă, mierea Wedderspoon de Manuka nu conține conservanți, ingrediente artificiale sau zaharuri adăugate.

Ministerul pentru Industrii Primare (MPI) al guvernului Noua Zeelandă a creat primul standard global și definiție științifică pentru mierea de Manuka la începutul anului 2018. Acesta este singurul standard reglementat și aprobat de guvern pentru mierea de Manuka din lume.

Toată mierea etichetată ca Manuka și exportată din Noua Zeelandă trebuie testată pentru a demonstra că îndeplinește standardul MPI înainte de a putea fi exportată în mod legal. Rezultatele testelor de la laboratorul de certificare trebuie să însoțească documentele de export pentru mierea de Manuka, asigurându-se că produsul ambalat în Noua Zeelandă este autentic.

Înainte ca orice borcan de miere Wedderspoon să fie ambalat sau expediat către consumatori, acesta este supus unor teste independente de laborator pentru a determina dacă îndeplinește sau depășește standardele științifice stricte pentru mierea de Manuka autentică, așa cum sunt stabilite de Ministerul Industriilor Primare (MPI) al guvernului Noua Zeelandă.

WEDDERSPOON

Triplu filtrată, bogată în enzime vii și compuși chimici complecși

Wedderspoon garantează că mierea crudă de Manuka din fiecare borcan produs de companie este cât mai aproape de perfecțiunea proaspăt recoltată, plină de enzime vii și compuși chimici complecși. Mierea de Manuka produsă de Wedderspoon este triplu filtrată și nu este niciodată supusă unei procesări termice ridicate, reușind astfel să-și păstreze proprietățile miraculoase intacte.

TOP