Comvita

Povestea a început în 1974, când fondatorii Comvita s-au unit cu scopul comun de a lucra în armonie cu natura pentru a ajuta oamenii să se simtă mai bine și să trăiască bine. Albinele au fost inspirația lor, iar mierea de Mānuka medicamentul lor.

COMVITA

Ne ghidăm după știința mierii

Ne angajăm să dezvăluim și să înțelegem proprietățile unice și speciale ale naturii prin conducerea științifică și excelența în cercetare. Conținând peste 2.000 de compuși naturali diferiți, mierea de Mānuka este un produs natural puternic și complex care aduce beneficii oamenilor din întreaga lume.

Pentru a înțelege mai multe despre acest superaliment unic, Comvita a lansat recent un studiu clinic de 1,3 milioane de dolari în colaborare cu Universitatea din Otago și alți parteneri de cercetare pentru a înțelege mai bine efectele mierii de Mānuka asupra sănătății digestive.

COMVITA

Bunătatea pură a naturii

Da, suntem puțin fanatici când vine vorba de calitatea și puritatea produselor pe care le facem. Produsele noastre conțin numai cele mai bune puteri de vindecare a stupului, testate pentru puritate și potență în propriul nostru laborator acreditat de clasă mondială pentru a îndeplini și depăși cele mai înalte standarde.

Aplicăm peste 30 de teste de calitate fiecărui lot de miere Comvita Mānuka - de fapt, a noastră este probabil cea mai testată miere din lume.

COMVITA

Un borcan de manuka, un arbore plantat

Așa cum arborele Mānuka este un kaitiaki (păzitor) natural al pământului, la fel și noi. Regenerarea ecosistemului începe cu readucerea naturii, așa că ne-am angajat să plantăm un copac pentru fiecare ghiveci de miere vândut – până acum sunt 10 milioane de copaci noi plantați în unele dintre cele mai fragile medii din Noua Zeelandă.

În plus, ne-am angajat să donăm 1% din profiturile noastre organizațiilor noastre de caritate partenere Salvarea sălbăticiei, Pentru dragostea albinelor și Salvarea Kiwi. Împreună, scopul nostru este să creăm o lume în care albinele, natura și oamenii să poată prospera împreună în armonie. O lume mai buna.

TOP