Manuka Health

Fondată în micul oraș rural Te Awamutu, Noua Zeelandă, în 2006, compania Manuka Health este un lider mondial producător de miere de Manuka, prezent în peste 45 de țări din întreaga lume.

1,5 miliarde de albine și 20.000 de stupi

200 de oameni în echipă

Produse distribuite în peste 45 de țări

MANUKA HEALTH

O miere 100% originară din Noua Zeelandă

Fiecare borcan cu mierea Manuka Health a fost făcut, testat și sigilat în siguranță chiar în Noua Zeelandă și poate fi urmărit până la apicultorul de la care provine. Mai mult, fiecare produs poartă un cod QR unic care trimite la „certificatul de naștere al mierii” – așa că, indiferent unde vă aflați în lume, puteți verifica autenticitatea produselor Manuka Health.

MANUKA HEALTH

Unități proprii de producție

Spre deosebire de multe companii producătoare de miere de Manuka, Manuka Health deține întregul proces, ”de la stup la borcan”, datorită celor 20.000 de stupi pe care compania îi deține și pe care echipa de apicultori cu înaltă calificare în domeniu îi gestionează. Producția, extracția, procesarea și ambalarea produselor Manuka Health – toate au loc în unitățile special create de companie în acest scop.

În calitate de lideri și pionieri în știința mierii de Manuka și a propolisului, experții Manuka Health au petrecut ani de zile descoperind secretele și proprietățile naturale extraordinare ale acestor produse apicole cu adevărat remarcabile. Munca continuă a echipei lor de cercetare îi ajută să creeze produse de încredere, care fac o diferență reală în viața oamenilor.

MANUKA HEALTH

Calitate certificată

Mierea Manuka Health provine din sălbăticia curată din Noua Zeelandă. Fiecare lot este triplu testat pentru puritate, calitate și potența MGO, mierea fiind, de asemenea, certificată independent pentru calitate și autenticitate de către Asociația UMF și Ministerul Guvernului Noua Zeelandă pentru Industriile Primare.

MANUKA HEALTH

Sustenabilitate

În calitate de apicultori și susținători ai bunăstării naturale, sustenabilitatea și responsabilitatea pentru mediu se află în centrul activității desfășurate de experții Manuka Health. Acest lucru se traduce în grija față de sănătatea albinelor, precum și în menținerea frumuseții curate a naturii din Noua Zeelandă.

Borcanele Manuka Health sunt fabricate în Noua Zeelandă, de Pharmapac (un producător Toitu Enviromark Diamond acreditat și partener Operation Clean Sweep) din plastic reciclabil fără BPA – compania evaluează în mod constant opțiunile de ambalare și în acest moment plasticul PET rămâne cea mai sustenabilă alegere de ambalare.

Este 100% reciclabil și are o amprentă de carbon mai mică decât sticla (sticla este mai grea, mai voluminoasă și mai greu de reciclat în comparație cu plasticul).

MANUKA HEALTH

Certificări

UMF

Certificare UMF pentru calitate și autenticitate

Dovada originii

Verificarea Oritain pentru trasabilitatea științifică și dovada originii

BRC

Standardul global BRC pentru certificarea siguranței alimentare

ISO 9001

Certificare de calitate ISO 9001

Kosher

Certificare Kosher

Incredere

Codurile de încredere autentifică calitatea și originea fiecărui borcan

NON-GMO

Proiect non-GMO verificat

Halal

Certificare Halal

Aprobare FernMark

Aprobare FernMark de origine Noua Zeelandă

TOP