Cum să folosești mierea de Manuka pentru un plus de sănătate și bunăstare
Mierea a fost folosită din cele mai vechi timpuri ca aliment natural hrănitor și remediu topic de vindecare, iar știința modernă a confirmat calitățile naturale extraordinare ale mierii de Manuka din Noua Zeelandă.
MGO – puterea mierii de manuka
Arborele Manuka din Noua Zeelandă are o istorie lungă ca plantă medicinală respectată, cu diferite părți folosite în mod tradițional de poporul Maori din Noua Zeelandă precum un remediu pentru afecțiuni digestive și ale pielii, tuse, răceală și îngrijire orală.
Nectarul din floarea Manuka este cel care face această miere atât de specială. MGO, compusul cheie responsabil pentru potența mierii de Manuka, se formează în mod natural în mierea din nectarul de Manuka.
Cu cât nivelul MGO este mai mare, cu atât este mai mare potența mierii și proprietățile sale antibacteriene. Acesta este motivul pentru care alegerea unei mieri de Manuka ce a fost certificată pentru conținutul MGO este atât de importantă, astfel încât să știți exact ce rezultate obțineți în urma administrării acesteia.
Iată un ghid care vă ajută să alegeți potența potrivită pentru nevoile voastre:
- îndulcitor nutritiv sau pentru uz culinar – alegeți numerele mai mici MGO 30+ până la MGO 115+
- protecție zilnică și îmbunătățirea sănătății – alegeți MGO 263+ sau MGO 400+
- utilizare medicinală vizați numerele mai mari – MGO 573+ și mai sus
Cum se folosește mierea de manuka
Mierea de Manuka este o hrană integrală naturală delicioasă, perfectă pentru întreaga familie (începând de la copiii peste 1 an). Este foarte versatilă și iată cât de ușor poate fi inclusă în rutina voastră zilnică:
- Savurați-o direct din lingură
- Diluați-o în apă pentru a obține o băutură hidratantă ideală după efort sau în timpul acestuia
- Adăugați-o în smoothie-uri sau peste iaurt, granola sau în micul dejun preferat
- Perfectă ca îndulcitor natural în ceai sau cafea
- Mască perfectă pentru a netezi, calma, vindeca și hidrata pielea
- Mierea de Manuka oferă o mulțime de beneficii naturale, indiferent de nivelul MGO/UMF pe care îl alegeți. Poate fi administrată zilnic sau după cum este necesar pentru nevoi mai precise și este aliatul familiei pentru a susține imunitatea pe perioada iernii.
Certificarea MGO & UMF – garanția autenticității și calității
- Manuka Health deține atât certificarea MGO, cât și UMF pentru a oferi certitudinea asupra potenței, calității și autenticității fiecărui borcan.
- Numărul MGO indică conținutul minim garantat de MGO din miere.
- Marca UMF oferă certificare independentă a conținutului MGO, precum și calitate și autenticitate.
- Atât pentru MGO cât și pentru UMF, cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai mare potența și gradul mierii.
- Pentru a purta mărcile MGO și UMF, mierea trebuie să fie testată riguros și să îndeplinească cerințe stricte.
Miere de manuka Manuka Health
Perfectă pentru asigurarea stării generale de bine, în fiecare zi. Această miere premium de Manuka este obținută în mod durabil din stupii Manuka Health, situați în părți îndepărtate ale Noii Zeelande. Puritatea, potența și proprietățile naturale excepționale au fost protejate cu grijă de la stup, la borcan.
Descoperiți-i beneficii miere de manuka, gustul delicios de caramel și textura densă și cremoasă: